Miten pelaat Texas Hold'em?

Australia

softthought1953

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  3d animation

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  October 16, 2023

Report Employer

About Us

Suosittelen myös kokeilemaan joitakin erilaisia pöydän rajoja nähdäksesi, miten pelisi muuttuu pelaamasi panosten kanssa. Lyhyesti, mitä voin tehdä parantaakseni peliäni? Miten voin olla parempi pokerinpelaaja? Yksi asia, jota teet oikein, on ottaa aikaa oppia pelaamaan ilman valtavaa pinoa. En suosittele, että yrität bluffata ja taittaa kädellä kuten AQ, mutta bluffata AA: n tai KK: n kanssa on hyväksyttävää lyhyellä aikavälillä. Suurin ongelmasi tällä hetkellä ei ole pelissä itsessään, vaan psykologiassa.

Pelkäät menettää pussisi. Vaikka on hyvä pelätä menettää pino, on vielä parempi tietää, että voit menettää vähän rahaa, jos sinulla on huono käsi. Suosittelen pelaamaan muutamia eri tasoja ja tekemään muistiinpanoja siitä, mitä teet hyvin, mitä teet huonosti ja miksi teet huonosti. Toinen asia, jonka voit tehdä, on löytää joku, jolla on ongelma ja yrittää ymmärtää sen ratkaisu. On monia sivustoja, fi.poker-files.com joiden avulla voit tehdä tämän ilmaiseksi.

Suosittelen sinua käyttämään palvelua, jota en ole vielä käyttänyt, mutta aion käyttää sitä pian. Älä ota sanaani sen puolesta. Voit panostaa niin paljon kuin haluat ensimmäisellä kierroksella. Kolmas tärkein muunnelma Texas hold'em on seitsemän kortin stud. Tässä variantissa saat seitsemän korttia ja sinun tarvitsee vain suorittaa kolme panostuskierrosta voittaaksesi. Sitten voit lyödä vetoa jopa kolme kertaa niin paljon seuraavien kahden panostuskierroksen aikana.

Yhteenveto tyypillisen alueesi ja hänen alueensa välisistä eroista: 1) Et aina menisi arvokäsin arvoa vastaan (esim. 3) Et pelkää nostaa heikkoja käsiä tehdä lauta "ystävällisempi" (jos sovellettavissa). Muista, että olet vain yhtä hyvä kuin kaksi viimeistä kättäsi. 2) Et välttämättä bluffaisi aina heikoilla käsillä, haluat ehkä olla konservatiivisempi riippuen potin tyypistä ja muiden pelaajien tyypistä. 5) Sinun tulisi pystyä nostamaan suurilla käsillä ja / tai pienillä käsillä.

Aina kun sinulla on mahdollisuus bluffata, mene sen kanssa tai soita. Vastustajasi oppivat tarkistamaan huonoja käsiäsi, tai he eivät. 4) Sinun pitäisi pystyä soittamaan (riippuen tilanteesta). Flop: Yhteisökortit paljastuvat. Pelaajat voivat nyt arvioida käden potentiaalia ja päättää, tarkistavatko, panostavatko, taittavatko, kutsuvatko vai nostavatko. Pre-flop-vedonlyöntikierroksen jälkeen jälleenmyyjä asettaa pöydälle kolme yhteisökorttia.

Yhteisökorttien käyttöönotto lisää jännitystä ja strategiaa peliin, koska se avaa lukuisia mahdollisuuksia sekä pelaajille että heidän vastustajilleen. Tätä kutsutaan "flopiksi". Tämä tekee myös laudan hieman ystävällisemmäksi sinulle. Raise - Tee suurempi työntö tietoja muodossa parempi kuin normaali määrä pelimerkkejä tai jopa korotus. Joten lopulta olen eräänlaisessa potin hallinnassa / bluffing-tilassa.

Saatat haluta harkita näyttää flush, jos olet erittäin hyvä pokeri. Jos et ole kovin hyvä pokeri, sinun ei pitäisi pelata sitä. Jos sinulla on käsittelyssä kuninkaan korkea flush, sinun on myös näytettävä. King-high flush on yksi ace, kaksi jackia, kolme kuningattaria, neljä kuningasta ja viisi yhdeksää. Texasin hold'emin neljäs tärkein muunnelma on Deuce-to-Seven Lowball.

Ready To Get Started

An online platform for opportunity providers & seekers. Where they can both collab and create incredible things. EezyWire offers you an opportunity to be a part of this growing network of professionals and work as a team.